Omvat

Deze set omvat 1 hoofbord, 1 bed en 1 matras.

Hardheidsgraad

4 verschillende hardheidsgraad

Beschikbaar in maten

140×200, 160×200, 180×200, 200×200

Hoogte

32 cm

Verschillende opvattingen over comfort komen samen in hetzelfde bed!

Comfort-bars in het comfort-balance-systeem, helpen jou en je partner om dezelfde slaapkwaliteit te hebben in verschillende voorkeuren, waardoor je dubbel geniet van het starten van de dag in een gezond en uitgerust lichaam! De verschillende opvattingen van koppels over comfort ontmoeten elkaar in hetzelfde bed! Bambi comfort-balance Technology is de eerste en enige ter wereld met de mogelijkheid om de zachtheid-hardheid van uw matras aan te passen en te wijzigen wanneer u maar wilt!

Instelbaar slaapcomfort..

Naast het samenbrengen van persoonlijke matrasvoorkeur in één matras met deze technologie, stelt het comfort-balance-systeem, speciaal ontwikkeld voor koppels met verschillende lichaamsbouw, koppels in staat om de hardheid van de matras lokaal naar wens aan te passen. Zo kan één van de koppels op een zacht bed slapen terwijl de ander op een harder bed slaapt. De comfort-balance-technologie, stelt koppels in staat hun matrasvoorkeuren naar wens aan te passen, met 27 spijlen aan elke kant van het bed en in totaal 108 spijlen die kunnen worden geplaatst in 54 kanalen, evenals de zachtheid van het bed, de nek, de taille en de benen.Hiermee kunt u de hardheidsniveaus aanpassen.

Pas de hardheid van uw matras naar wens aan!

Met Comfort-balance Technology kunt u de hardheid van elk onderdeel van uw matras in de gewenste mate instellen met de comfortstaven die u in 54 verschillende kanalen kunt plaatsen in het ontwerp van de Comfort-balance Technology. Comfortstangen, waaruit u kunt kiezen tussen verschillende gevoelige modi zoals hardheid, extra hardheid, zachtheid en extra zachtheid, bevinden zich in het compartiment met ritssluiting van uw bed, zodat u het gemakkelijk in uw dagelijks leven kunt gebruiken en waarmee u de zachtheid van je bed. Op deze manier stel je je matras eenvoudig af in de gewenste hardheidsstand.

Extra zachte modus

De extra zachte modus, die wordt bereikt door de comfortbalken volledig te verwijderen en de kanalen leeg te laten, zorgt voor een zacht aanvoelende en gezonde slaapervaring met de ondersteuning van de spons aan de wervelkolom.

Zachte modus

De zachte modus, die wordt bereikt door de binnenste comfortbalk in alle kanalen te plaatsen, verhoogt de ondersteuning van de spons aan de wervelkolom en biedt ideaal comfort voor degenen die de voorkeur geven aan zachte matrassen.

Moeilijke modus

De harde modus, die wordt verkregen door de buitenste comfortbalken in alle kanalen te plaatsen, is ideaal voor wie liever op een hard bed slaapt door de lichaamsondersteuning te vergroten.

Extra harde modus

De extra harde modus, verkregen door de binnenste en buitenste comfortstaven op alle kanalen te plaatsen, biedt ideaal slaapcomfort voor wie de voorkeur geeft aan zeer harde matrassen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Comfizone Set” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *