Omvat

Deze set omvat 1 hoofbord, 1 bed en 1 matras.

Hardheidsgraad

Medium/Hard

Beschikbaar in maten

160×200, 180×200, 200×200

Latex technologie

Deze technologie: Door zijn microporeuze, flexibele, comfortabele, hygiënische en zeer goed ademende open celstructuur houdt het de luchtvochtigheid in evenwicht. Het past zich meer aan de speciale lichaamsvorm van de slaper aan, en door een meer gelijkmatige verdeling van het lichaamsgewicht, voorkomt het spierpijn en versnelt het de doorbloeding.

Einde aan vermoeidheid

Speciale latexspons

Het is een lichtgewicht, zeer sterk materiaal gemaakt van rubber. Het zorgt voor luchtcirculatie met zijn geperforeerde structuur. Met zijn speciale elastische structuur ondersteunt Latex Sponge optimaal verschillende delen van het lichaam. Op deze manier wordt de vorm van de wervelkolom behouden en zorgt het voor een gezonde en comfortabele nachtrust.

Comfort van beweging

Pakket veersysteem

De veren zijn in afzonderlijke zakjes in de verpakking geplaatst. Op deze manier wordt geluidsisolatie aangebracht. Bovendien helpen onafhankelijk bewegende veren de lichaamsdruk gelijkmatig over de matras te verdelen. Het in de juiste positie houden van de vorm van de wervelkolom zorgt voor een comfortabele nachtrust. Echtgenoten worden minder beïnvloed door elkaars bewegingen tijdens de slaap.

Vakmanschap op maat, slaap op maat

Aangepast ontwerp

Latex Master Matras, waarin delicaat handwerk is geïntegreerd met de huidige technologie, biedt een nieuwe esthetiek in het begrijpen van slaap. Terwijl het een elegante en comfortabele textuur creëert, wanneer de steken, geweven met speciaal handwerk, worden gecombineerd met Viscose Fabric met Special Touc. De structuur, die compatibel is met uw huid, helpt u gemakkelijker in slaap te vallen en uw rusttijd kwalitatief beter te maken.

Natuurlijk katoen

Met het natuurlijke katoen dat wordt gebruikt in een meer natuurlijke slaapmatraslaag, wordt een zachter aanvoelend gevoel gegeven tijdens contact met het lichaam. Bovendien helpt katoen, met zijn superieure vochtopnamecapaciteit, de lichaamstemperatuur in evenwicht te houden door de warmte uit het lichaam af te voeren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Latex Master Set” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *